Híreink

Miért várjuk a Peugeot Hybrid 3008-ast?

2019.09.17.

2019 őszétől válik elérhetővé a Hybrid és a Hybrid4 (4×4) motor a Peugeot modelleknél. Ennek a fantasztikus újításnak köszönhetően pedig még teljesebb vezetési élményre számíthatunk!

Bővebben...

Így készítsd fel az autód az őszre

2019.09.11.

Hidd el, később nagyon hálás leszel magadnak, ha nem hagyod az utolsó pillanatra az autód felkészítését a hideg időre. Felmérések igazolják, hogy a legtöbben az utolsó utáni pillanatban kapnak észbe.

Bővebben...

100. születésnapját ünnepli a Bentley

2019.09.02.

Brit honfitársaink ma is nemzeti kincsükként tekintenek a minden szempontból egyedülálló, különleges, erős és masszív Bentley-re.

Bővebben...

Merre halad az autógyártás?

2019.08.22.

Nagyon fontos azonban, hogy az autógyárak egyre intenzívebben figyelnek a sofőr és az utasok biztonsága mellett a gyalogosokra és a kocsi biztonsági asszisztensére is.

Bővebben...

Koccantál? Mutatjuk, miről ne feledkezz meg!

2019.08.14.

A legkisebb koccanás is hatalmas stresszel jár, így közvetlenül utána az ember nem mindig képes az összes apró részletre figyelni. Pedig érdemes megőriznünk a lélekjelenlétünket, és mindent kézben tartani, hiszen a legkisebb gondatlanság, figyelmetlenség is komoly százezreinkbe kerülhet. Íme, a lista, hogy mire ügyelj, ha megtörtént a baj!

Bővebben...

Ezekre figyelj, ha autót vásárolsz

2019.08.12.

Időről időre mind szeretünk eljátszani az autóvásárlás gondolatával, pláne ha a régi kicsit zörög, kicsit csörömpöl, vagy esetleg olykor nehezen indul. Azonban nem is sejtenénk, hogy egy új (valójában csak nekünk új, egyébként használt) autó milyen fanyar meglepetéseket tartogathat.

Bővebben...

Alattomos veszélyfaktor: a lengéscsillapító

2019.08.05.

A legjobb, amit tehetsz a biztonságod szempontjából, hogy évente, vagy 20 000 km-enként elviszed szervizbe a kocsid, és műszeres vizsgálatot kérsz a lengéscsillapítóra.

Bővebben...

Miért fontos a klímatisztítás?

2019.07.24.

Ugye Te is szeretsz ebben a hőségben klímázni? A klíma használata sokat javít a komfortérzetünkön. Hosszabb, rövidebb utakon egyaránt jól esik, ha – míg kint tombol a kánikula – a kocsiban 7-8 ºC-kal kevesebb van (ennél nagyobb különbség viszont árthat az egészségednek). Ha vezetés közben használjuk a klímát, éberebbek vagyunk, kevésbé érezzük álmosnak magunkat. Nem […]

Bővebben...

Bugatti Veyron parkolt BUDAPESTEN

2019.07.15.

Mindent egybevetve a Bugatti alap Veyronjának is jobb a teljesítménye, mint a sok időn át trónbitorló McLaren F1-es autónak. Képzeld, akkor mit tudhat az Oakley Design…

Bővebben...

A III. generációs BMW X6-os

2019.07.09.
Bővebben...