Híreink

2+1 nélkülözhetetlen autós alkalmazás

2020.01.20.

Persze az autó nem alkalmazásokkal megy, de azért nem vonhatjuk kétségbe, hogy időnként nagyon megkönnyíti az életünket egy-egy hasznos app. Az okostelefon úgyis ott lapul a zsebünkben! Nem tart semeddig letölteni pár szuper, ingyenes alkalmazást, aminek minden nap hasznát vesszük majd. Waze Egy igazán naprakész, profi, több funkciós navigációs app, és nem csak azoknak, akiknek […]

Bővebben...

Ezeket az autókat szeretjük legkevésbé

2020.01.13.

Magyarországon összesen 50 különböző személyautó-márka 460 modellje közül választhatunk. A 2019-es évben 115 106 új gépjármű talált gazdára. Érdekel, hogy itthon melyik lettek a legkevésbé kedvelt konstrukciók? Íme egy lista azokról a kocsikról, amelyek a legnagyobbat bukták hazánkban az új autók piacán. A márka mellett az idei eladott darabszámot látjátok. Audi A8: 22 db Jeep Cherokke: […]

Bővebben...

2020-ban változik a jogosítványszerzés

2020.01.07.

2020-tól új szabályok lépnek életbe a jogosítványszerzés kapcsán, és ezek az új szabályok nem csak a tanulókat, hanem a vizsgabiztosokat és az oktatókat is érintik. Miért változtatnak a rendszeren? Elsősorban azért, hogy egységesebb és igazságosabb legyen. A vizsgabiztosoknak ugyanis kötelező jelleggel részt kell majd venniük egy belső szakmai továbbképzésen. Ez többek közt azért is fontos, […]

Bővebben...

Ezekre figyelj télen az utakon

2019.12.26.

20-30 éves a jogsid, veled nem történhet baj, már az óvodában is traktor volt a jeled? Persze a rutin sosem árt, de ugye azért nem felejted el, hogy a balesethez elegendő egyetlen meggondolatlan mozdulat, vagy egy pillanatnyi figyelmetlenség?

Bővebben...

10 legjobb autós ajándék karácsonyra

2019.12.15.

E heti bejegyzésünkben összegyűjtöttük a legszuperebb autós ajándékokat. Lássuk hát, milyen ajándékok közül választhatnak, akik nem akarnak leragadni a bólogatós kutyánál!

Bővebben...

Ezért érdemes felújíttatnod a fényszóródat

2019.12.10.

Mit tehetsz, ha bemattult a fényszóró? Nyugi, nem kell újat venned; elegendő egy precíz fényszóró felújítás, és a lámpád máris úgy fog világítani, mint új korában!

Bővebben...

Így óvhatod meg a kocsidat télen

2019.12.03.

Most, hogy beköszöntött a tél, és sokkal hidegebbre fordult az idő (illetve havazás is bármikor előfordulhat), időszerű, hogy szót ejtsünk a téli autóápolásról. Van ugyanis néhány dolog, amit szem előtt tartva sok-sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad, sőt, megóvhatod az autódat, és akár a motor élettartamát is megnövelheted. Lássuk, hogy mi az, amire érdemes odafigyelned! A […]

Bővebben...

Az önvezető autó kamerája is összezavarodhat

2019.11.24.

A Max Plack Institut kutatómunkatársai a közelmúltban rávilágítottak, hogy az önvezető autók computerét bizony sokkal könnyebb összezavarni, mint hinnénk, ami viszont kétségbe vonja az ilyen járgányok legfontosabb jó tulajdonságát, a biztonságosságot.

Bővebben...

Miért kell téli gumi?

2019.11.17.

Ne a téli gumin akard megspórolni a karácsonyi égősor árát, mert… Mert az ünnep a családod számára nélküled nem lenne teljes.

Bővebben...

5 szempont, ami alapján érdemes autószervizt választanod

2019.11.06.

Hosszú távra jó, korrekt autószerelőt választani legalább olyan nehéz, mint fogorvost, vagy könyvelőt. Ezért, ha bármelyikre szükségünk van, először általában az ismerőseinket szoktuk megkérdezni, bízva abban, hogy valaki ajánl nekünk egyet. Ha pedig ez mégsem sikerül, akkor barátunkra, a Google-re bízzuk magunkat.

Bővebben...