Híreink

5 szempont, ami alapján érdemes autószervizt választanod

2019.11.06.

Hosszú távra jó, korrekt autószerelőt választani legalább olyan nehéz, mint fogorvost, vagy könyvelőt. Ezért, ha bármelyikre szükségünk van, először általában az ismerőseinket szoktuk megkérdezni, bízva abban, hogy valaki ajánl nekünk egyet. Ha pedig ez mégsem sikerül, akkor barátunkra, a Google-re bízzuk magunkat.

Bővebben...

Virtuális valóság Jaguar-rajongóknak

2019.11.05.

Az akkumulátorral üzemelő, elektromos konstrukciót mintegy 1020 ló ereje hajtja, és 1200 Nm rendszerteljesítményre képes. Mindössze két másodperc elegendő, hogy virtuális sofőrje 100 km/h-ra gyorsuljon vele.

Bővebben...

Sötét jövő vár az autósokra Magyarországon

2019.10.22.

2020-ban lép életbe az Európai Unió új emissziókorlátozása, ami vélhetően több szempontból át fogja alakítani az autóipart mind a környező országokban, mind pedig hazánkban. És sajnos nem kell ahhoz üveggömbbe pislogni, hogy lássuk: a ránk váró változások vélhetően nem lesznek pozitívak. Roncslerakat Európa szívében A magyarországi autópark az utóbbi években jelentősen elöregedett; hazánk gyakorlatilag nem […]

Bővebben...

A takarékos autózás titka

2019.10.14.

Érdekel, hogyan spórolhatsz a közlekedésen? Összegyűjtöttünk neked néhány praktikát, amelyeket egy kis odafigyeléssel rendszeresen alkalmazva érezhetően csökkentheted az utód fogyasztását.

Bővebben...

Lekoccolták, összetörték, meghúzták?

2019.10.08.

Mindenekelőtt kérünk egy betétlapot, majd felkeresünk egy karosszéria javítót. Egy lelkiismeretes autószerelőt, aki nyomtalanul képes eltüntetni a horpadást, repedést, törést, karcolást, és újjá varázsolja a kocsinkat.

Bővebben...

Lomhának érzed az autódat? Ez lehet a gond!

2019.10.03.

A jó hír az, hogy manapság már nem kell megbontani a motort ahhoz, hogy hatékonyan tisztíthassuk (így a tisztítás ára sem magas). Egy speciális adalékanyag befecskendezésével ugyanis kiválóan tisztítható a szívócső, minek köszönhetően a motor teljesítménye javul, fogyasztása pedig (a károsanyag-kibocsátással együtt) érezhetően csökken.

Bővebben...

Hogyan óvd meg utcán parkoló autódat?

2019.09.24.

E heti bejegyzésben összegyűjtöttünk néhány tanácsot, amit érdemes szem előtt tartanunk, ha minél tovább meg kívánjuk őrizni autónk jó állapotát.

Bővebben...

Miért várjuk a Peugeot Hybrid 3008-ast?

2019.09.17.

2019 őszétől válik elérhetővé a Hybrid és a Hybrid4 (4×4) motor a Peugeot modelleknél. Ennek a fantasztikus újításnak köszönhetően pedig még teljesebb vezetési élményre számíthatunk!

Bővebben...

Így készítsd fel az autód az őszre

2019.09.11.

Hidd el, később nagyon hálás leszel magadnak, ha nem hagyod az utolsó pillanatra az autód felkészítését a hideg időre. Felmérések igazolják, hogy a legtöbben az utolsó utáni pillanatban kapnak észbe.

Bővebben...

100. születésnapját ünnepli a Bentley

2019.09.02.

Brit honfitársaink ma is nemzeti kincsükként tekintenek a minden szempontból egyedülálló, különleges, erős és masszív Bentley-re.

Bővebben...